چای اکالیپتوس: چای معطر
احتقان بینی، درد سینه و علائم آنفولانزا را کاهش می دهد و شما می توانید یک قاشق چای خوری عسل برای نرم کردن طعم تند و عطر تیز این چای به آن اضافه کنید و بعد از غذا آنرا میل نمایید.
چای جینسنگ: نامی جالب
این چای تقویت کننده بدن در برابر بیماری های عفونی با افزایش تعداد سلول های خونی است و مصرف آن در دوره بیماری، مقاومت بدن را افزایش خواهد داد و فرایند درمان را تسریع می بخشد.
زردچوبه: این بار نوبت معجون زرد چوبه است!
ما معجون زنجبیل را قسمت اول این مطلب آماده کرده بودیم، سوال اینست: آیا می توان همین کار را با زردچوبه نیز انجام داد؟ یعنی: یک قاشق چای خوری زردچوبه، را با نصف قاشق چای خوری عسل برای تهیه معجون خمیری مخلوط کرد؟ جواب شما مثبت است و نحوه مصرف آن، مشابه مطلب قبلی است!
شیره انگور و خرنوب: معجونی که شما را مانند شاخ بز قوی می کند!
از مزایای شیره انگور و خرنوب قطعا خبر دارید. اگر از افراد با تجربه نیز سراغ بگیرید از مزایای بی شمار این دو ماده غذایی پر فایده برایتان به طور مفصل، تعریف خواهند کرد و البته حق دارند که کمی مبالغه نمایند. با خرید و مخلوط کردن یک قاشق غذاخوری شیره انگور با خرنوب و میل کردن آن قبل از رفتن به رختخواب، گلویتان نرم خواهد شد و سرفه تان بهبود خواهد یافت.
چای لیندن: نوعی چای کیسه ای و فوری
شکوفه های معطر این نوع چای را در دفتر کار و به صورت”چای فوری” می توانید در طول مدت بیماری و سرماخوردگی استفاده نمایید. با قرار دادن کمی عسل داخل آن، می تواند اثرات موثرتری داشته باشد.