
سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان روز دوشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا، گفت: مربیان، قصه گویان آزاد، پژوهشگران و نویسندگان در این استان می توانند با ارایه آثار در هر بخش این جشنواره شرکت کنند.
اسفندیار ضیائی افزود: بر این اساس محورهای بخش قصهگویی، قصهگویی آزاد با درون مایه آموزشی، تربیتی ویژه قصه گویان ایرانی و خارجی، رضوی ویژه قصهگویان ایرانی و ادبیات عامه و فولکلور – شاهنامه و… ویژه قصهگویان ایرانی اعلام شده است.
وی اظهار کرد: مربیان فرهنگی، هنری و ادبی مراکز فرهنگی ثابت، سیار و پستی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، قصهگویان آزاد از جمله روحانیون، معلمان، دانشجویان، اولیای تربیتی، کارکنان ستادی کانون، مادران و پدران و…، پدربزرگها و مادربزرگها، نوجوانان (14 تا 17 سال) عادی و فراگیر و علاقهمندان به قصهگویی میتوانند در این بخش از جشنواره شرکت کنند.
سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجونان استان گیلان خاطر نشان کرد: مهلت ارسال لوح فشرده جشنواره قصه گویی به دبیرخانه استانی در اداره کل کانون استان گیلان تا پنجم شهریور ماه آینده تعیین شده است.
وی یادآور شد: دبیرخانه بیستمین جشنواره بین المللی قصهگویی در بخش مقاله نویسی نیز از علاقمندان دعوت کرده تا به پژوهش در موضوع های استفاده از زبان وجودی در قصهگویی، قصهگویی و رشد مهارتهای اجتماعی در کودکان و نوجوانان، قصهگویی و تربیت دینی در کودکان و نوجوانان، کارکردهای روانشناختی قصهگویی در دنیای کودکان، قصهگویی دردنیای دیجیتال و چگونگی بازنویسی داستانهای دینی برای قصهگویی بپردازند.
وی بیان داشت: تمامی علاقمندان از جمله نویسندگان، پژوهشگران، مربیان، معلمان، اساتید، دانشجویان و اولیای تربیتی میتوانند در این بخش از جشنواره شرکت کنند.
ضیائی اضافه کرد: علاقمندان برای شرکت در بخش داستان نویسی با گروه سنی 18 سال به بالا شامل مربیان، نویسندگان، دانشجویان، اولیای تربیتی، والدین و فرهیختگان حوزه ادبیات کودک و نوجوان و… نیز بایستی آثاری را با موضوع فرهنگ رضوی، سیره امام رضا(ع) خلق و تا 29 مرداد ماه جاری به دبیرخانه استانی در اداره کل کانون استانگیلان ارسال کنند.
وی با بیان این که علاقمندان میتوانند مقاله ها و داستان های خود را به نشانی الکترونیکیghesgilan@gimail.com دبیرخانه استانی جشنواره ارسال کنند، تصریح کرد:
برای کسب اطلاعات بیشتر در باره شرایط شرکت به پایگاه خبری کانون به نشانی www.kanoonnews.ir مراجعه کنند.
31 مرکز فرهنگی هنری ثابت، یک کتابخانه سیار روستایی، چهار کتابخانه پستی و دو مرکز فراگیر (ویژه کودکان و نوجوانان دارای نیازهای خاص) در استان گیلان فعال است.
بر اساس آخرین آمار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان، بیش از 50 هزار کودک و نوجوان در استان عضو مراکز کانون هستند.
خبرنگار: شادی خورشیدی سدهی ** انتشاردهنده:بابایی
7286 /6030
انتهای پیام /*