طرز تهیه سالاد ترخون مفید برای تنظیم فشار خون
آموزش درست کردن سالاد ترخون خوشمزه را برای شما عزیزان داریم که کاهش دهنده قوی برای فشار خون هست و خواص تغذیه اي نیز دارد. ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر بهره گیری می باشد که بعنوان سبزی نیز ساخت و مصرف میگردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام بعنوان ادویه مخصوص گوشت مورد دقت بوده هست و سبب کاهش فشارخون هم میشود.
مواد لازم برای سالاد ترخون :
روش پخت سالاد ترخون :
عدس را از 12 ساعت گذشته خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
تابه اي را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از این که داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود 20 تا 30 ثانیه حرارت دهید. «به طوری که سرخ نشود.»
پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه اي، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه اي بریزید و به مدت 1 دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.
گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر «یا تست» سرو کنید.