
به گزارش ایرنا، وی در توئیت دیگری نوشت: امروز با ژنرالها کِلِی و متیس (به ترتیب رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید و وزیر دفاع این کشور) و دیگر رهبران نظامی برای بررسی موضوع کرهشمالی دیدار میکنم.
ترامپ همچنین پیش از شرکت در این نشست، زمانی که با پرسش یکی از خبرنگاران در خصوص احتمال حمله نظامی به کرهشمالی مواجه شد، گفت: ببینیم چه میشود.
خبرگزاری رسمی کره شمالی روز یکشنبه از ششمین آزمایش «موفقیتآمیز» بمب اتمی این کشور خبر داد که به گفته این رسانه، قابلیت نصب بر روی موشکهای قارهپیما را دارد.
این بمب هیدروژنی که زمینلرزههای حاصل از آزمایش زیرزمینی آن امروز درچین و کرهجنوبی هم احساس شد، نخستین بمب کرهشمالی است که قدرت تخریبی آن از قدرت بمبهایی که آمریکا در جریان جنگ جهانی دوم بر روی شهرهای ناکازاکی و هیروشیمای ژاپن انداخت، بیشتر است.
تحلیلگران با بررسی لرزه های حاصل از این آزمایش اتمی، به این نتیجه رسیدهاند که این بمب چهار برابر قویتر از هر بمبی است که کرهشمالی تاکنون آزمایش کرده است.
رئیس جمهوری آمریکا ماه گذشته هشدار داده بود که کرهشمالی در صورت تداوم برنامههای هستهای و موشکی خود با «آتش و خشم» واشنگتن مواجه خواهد شد.
این تهدید با واکنش متقابل پیونگ یانگ مواجه شد و جنگ لفظی و رسانهای دو طرف تا هفتهها ادامه یافت.
کره شمالی هفته گذشته و درست زمانی که تنشها تا حدودی کاهش یافته بود، موشکی را به سمت ژاپن شلیک کرد که از حریم هوایی این کشور گذشت و به اقیانوس آرام افتاد.
این اقدام موجب وحشت ساکنان نواحی شمالی ژاپن شد و محکومیت جامعه بینالمللی را به همراه داشت.
کره شمالی تاکنون پنج بار دیگر در سالهای 2006، 2009، 2013 و 2016 دست به آزمایش هستهای زده و مشمول تحریمهای شدید سازمان ملل و دیگر کشورها قرار گرفته است.
آژانس بین المللی انرژی اتمی چندی پیش در بیانیهای، آزمایش هسته ای جدید پیونگ یانگ را «بسیار تاسف بار» خوانده و آن را «نقض کامل» تعهدات بین المللی دانسته بود.
شبس ** 9386 *1488* مترجم: مهران معینی جم* انتشار دهنده: بهمن بامداد**
انتهای پیام /*